Tässä ovat Motorola P30 -varastotaustakuvat, jotka voit ladata. Lisäksi meillä on myös Motorola P30 Play -taustakuvat ja Taustakuvat Motorola P30 -muistiin. Kaikki 12 taustakuvaa on täydessä HD+ -laadussa 1080 x 2340 px.

Motorola P30 ja Motorola P30 Play ovat budjettitarjouksia Lenovon omistamalta Motorolalta. Hinnan vuoksi laitteilla on hyvä erityislehti, ei mitään tavallista. Mikä kiinnostaa monia ihmisiä heistä, ei kuitenkaan ole laitteisto. Sekä Motorola P30- että P30 -leikkipakkaukset ovat hienoja taustakuvia, joita kuka tahansa haluaisi, vaikka eivät olisi erityisen kiinnostuneita itse puhelimesta. Meillä on täällä ladattavissa olevat varastotaustakuvat.

Motorola P30 ja P30 Play Design

Motorola P30 Aurora
Suunnittelun kannalta molemmat älypuhelimet ovat melko identtisiä. Laitteiden etuosassa on iso, iPhone-y-lovi ja alareuna, jossa Motorola-tuotemerkki on Nokia-esque. Sormenjälkitunnistimessa on myös Motorola M -logo varmistaen, ettet erehty siihen Nokia -laitteeseen riippumatta siitä, mistä kulmasta katsot sitä. Jos pidät lovesta, molemmat laitteet näyttävät melko upeilta, ja jos et, niin hyvin. Motorola P30 on täällä isompi veli, ja se on valkoinen, musta ja aurora -värivaihtoehdot, kun taas Motorola P30 -pelissä on saatavana vain valkoisena ja mustana.

Motorola P30 Play Specs

Motorola P30 -pelissä on 5,86 tuuman IPS-LCD-näyttö, joka on pienemmällä puolella ottaen huomioon älypuhelimissa viimeisin 6+ tuuman näytön suuntaus. Ei kuitenkaan välttämättä huono asia. Siinä on 720 x 1520 -resoluutio, kuvasuhde 19: 9 ja pikseli tuumaa kohti 287. Ei kaikkein hyvännäköisiä näytöksiä siellä laitteistossa, mutta melko hyvin, jos et ole pikseli.

Näytön alla sijaitsee erittäin tehokas Qualcomm Snapdragon 625 Soc, joka on pariksi 4 Gt RAM -muistia ja 64 Gt sisäistä tallennustilaa. Laite tukee jopa 256 Gt ulkoista microSD -tallennustilaa. Laitteen takaosassa, logo-filman sormenjälkitunnistimen lisäksi, on ensisijainen takaosa 13 MP/2.0 ampuja, jossa on toissijainen takaosa 2 MP-ampujalla. Yhtiö kutsuu sitä ”AI -kamerana”, joka ei kuulosta paljon muuta kuin markkinointitermi.

Edessä oleva 8 MP F/2.2 -videokamera voi tunnistaa käyttäjän sukupuolen, iän, ihonvärin, ihon laadun jne. Tämä auttaa sitä säätämään kaunistavan ominaisuuden automaattisesti käyttäjän kasvojen mukaan. Laite tunnetaan myös nimellä Motorola One Kiinan ulkopuolella, koska se on Android -laite Kiinan ulkopuolella. Siinä on varastossa Android Oreo laatikosta (Zui 4 Kiinassa) ja on päivitettävissä Android -piirakkaan. Kaikki saa 3000 mAh: n akkua.

Motorola P30 Specs

Suuremmassa Motorola P30: ssä on 6,20 tuuman IPS -LCD -näyttö, jonka resoluutio on 1080 × 2248 pikseliä. Näkymäarvo on hiukan lyhyempi 18,7: 9: n kohdalla, mutta pikseli tuumaa kohti on melko hyvä 402. Qualcomm Snapdragon 636 Soc Powers -näytöllä ja sitä auttaa 6 Gt RAM -muistia ja 64 Gt tai 128 Gt sisäistä tallennustilaa. Varastointi on laajennettavissa 256 Gt: iin, mutta sille käytetään toisen SIM: n paikkaa.

Kameroiden osalta se pakata 16 MP (f/1,8) ensisijaisen videokameran ja 5 MP (f/2,2) syvyysanturin toissijaisena videokamerana takana. Etussa sijaitsevassa lovi sijaitsee 12 MP: n etumatkaaja selfies. Zui 4 toimii Android 8.0 Oreon päällä, vaikka laite on päivitettävissä Android -piirakkaan. 3000 mAh: n akku virtaa koko asennuksen.

Sekä Motorola P30- että Motorola P30 -pelit ovat kaksoislaitteita. Vaikka P30 -pelissä on myös yksi SIM -variantti. Tyypilliset liitettävyysominaisuudet löytyvät molemmista älypuhelimista. Tähän sisältyy 3,5 mm: n kuulokeliitäntä ja palautuva USB -tyypin C liitin. Sormenjälkitunnistin on ainoa biometrinen tunnistusanturi laitteissa, vaikka kasvojen lukituksena on ohjelmiston kautta.

Motorola P30 ja P30 Play -taustakuvat

Alla otetuissa zip -tiedostoissa arkistoidaan yhteensä 12 taustakuvaa. Motorola P30 -taustakuvien paketti sisältää 4 taustakuvaa, kun taas Motorola P30 Play Stock -taustakuvien paketti sisältää 6. Lisäksi olemme sisällyttäneet myös Bonuksena Motorola P30 -huomautuksen taustakuvat.

Kaikkien taustakuvien tarkkuus on sama 1080 x 2340 PX, sama kuin Motorola P30: n näytön resoluutio. Olemme ladanneet pari taustakuvaa molemmista pakkauksista katselua varten. Voit ladata kaikki taustakuvat yksittäisissä zip -tiedostoissa alla olevista latauslinkeistä.

Lataa linkit

Motorola P30 Stock taustakuvat.zip

Motorola P30 Play Stock taustakuvat.zip

Lataa kaikki Motorola -takuiset taustakuvat

Suositellut taustakuvat pakkaukset

Xiaomi Redmi Note 7 -taustakuvat (päivitetyt)

Kunnia V20 Moschino Edition Stock -taustakuvat

Blu Vivo XL3 -taustakuvat (FHD+ & 4K)

Xiaomi Mi Play Stock -taustakuvia (Full HD+)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *