Olet todella laiska. Puhelimesi makaa tasaisella pinnalla selatessasi online -elämääsi ja löydät jotain mielenkiintoista. Haluat ottaa kuvakaappauksen, mutta se edellyttäisi, että painat pitkään kahta laitteistopainiketta samanaikaisesti. Jos olet ollut samanlaisessa tilanteessa, ymmärrät, kuinka väsyttävä yksinkertainen kuvakaappaus voi tuntea. Kuinka loistavaa olisi, jos voisit vain tehdä sen ilman, että sinun tarvitsee painaa laitteistopainikkeita? Ehkä yksinkertainen pyyhkäisy näytön reunasta?

Eleet voivat auttaa yksinkertaistamaan älypuhelinkokemustasi, ei vain kuvakaappauksen ottamisen kokemusta. Jos olet liian paljon eleisiin, ne saattavat jopa muuttaa älypuhelimen käyttämistä. Joten tässä on joitain sovelluksia, jotka auttavat sinua lisäämään eleitä ja yksinkertaistamaan Android -kokemustasi.

Nova -kantoraketti

Tämä ei ole oikeastaan ​​eleiden keskittynyt sovellus, ja on hyvä mahdollisuus, että tiedät sen. Se on yksi suosituimmista Android -kantoraketeista ja yksi parhaista. Ei olisi liian väärin olettaa, että sinulla on todennäköisesti jo asennettu Androidiin juuri nyt. Mutta sen tarjoamiensa erilaisten räätälöintiominaisuuksien lisäksi Nova Launcher oli yksi ensimmäisistä Android -kantorakeista, joka tarjosi eleiden tukea. Aseta eleiden toimenpiteet siirtymällä Nova -asetuksiin> ele ja syöttöt. Täältä löydät useita käytettävissä olevia eleitä, jotka voit asettaa tekemään mitä tahansa näytön lukitsemisesta sovelluksen käynnistämiseen. Voit esimerkiksi asettaa vasemman pyyhkäisyn käynnistääksesi Google Now, Cortana, Bixby tai mikä tahansa suosikki virtuaali -avustajasi. Se on aika siistiä.

Älä missaa: Vaihda älykäs sovelluslaatikko suosikkikynnyksessäsi

Melkein kuin mikä tahansa Nova Launcher -ominaisuuden hämmästyttävä ominaisuus, eleiden tuki on myös ominaisuus, joka on lukittu täysin ilmaisten version käyttäjille. Mutta sitten taas, miksi sinulla ei ole jo Nova Launcher Prime?

[Googleplay url = ””/]
Delfiinin selain

Jos olet uusi Android -käyttäjä, et todennäköisesti ole kuullut nimeä. Mutta ennen kuin Google Chrome tuli Android -areenalle, delfiini oli Androidin suosituin selainvalinta. Ja se ei ollut ilman hyvää syytä, delfiini on itse asiassa edelleen vankka valinta. Mutta se ei ole paljon enemmän yksinkertainen selain, jonka se kerran oli. Silti on yksi ainutlaatuinen ominaisuus, joka on erottanut selaimen kilpailusta alusta alkaen. Toisin sanoen, kuten olet jo nyt arvata, eletuki.

Dolfiini on tyypillisesti myös melko muokattavissa oleva selain ja eleet vain makeuttavat sopimusta. Asettamalla eleet avaa selain napauttamalla ja pitämällä delfiinikuvaketta alareunassa, kunnes näet siitä kaksi paljon muuta kuvaketta. Vedä sormi sormenkuvakkeeseen. Tämä avaa eräänlaisen eleen. Täällä voit piirtää eleen, joka on jo määritelty. Voit luoda oman eleesi napauttamalla hammaspyörä-/vaihdekuvaketta oikeassa yläkulmassa. Lisää URL -osoitteen URL -palkkiin ja napauta ADD+. Kun olet asetettu, voit käyttää uutta eleäsi yksinkertaisesti painamalla pitkään delfiinikuvaketta ja vetämällä sormesi sormenkuvakkeeseen.

Lue myös: Ota käyttöön näytön navigointipainikkeet Android-laitteissa [ei vaadita juuria]

Verkkoselaimena delfiinin eleet antavat sinun käyttää vain selaintoimintoja, joilla on järkeä. Et todennäköisesti odota verkkoselaimesi antavan sinun käynnistää sovellukset puhelimellasi tai soittaa. Voit luoda räätälöityjä eleitä kaikkien välilehtien sulkemiseksi, selaimen historiasi pääsemiseksi, eniten vierailtujen sivustojen avaamiseen ja muihin.

[Googleplay url = ””/]
Kaikki yhdessä eleessä

Kaikkien eleiden avulla voit luoda kokonaisen joukon räätälöityjä eleitä ilmaiseksi. Mutta luultavasti hyödyllisin näistä olisi kyky lukita näyttö ja ottaa kuvakaappaus tarvitsematta painaa laitteistopainikkeita. Sovellus vaatii vain minimaalisia käyttöoikeuksia, joita ehdottomasti vaaditaan sen toiminnallisuuteen. Se on Google Play Store -sivulla jopa luetellaan nämä käyttöoikeudet ja niiden käyttötapa, ja avoimuutta arvostetaan paljon.

Käyttöoikeudet

Varastointi (kuvakaappausten tallentaminen)

Kamera (taskulampun käynnistäminen)

Sijainti (mainosten näyttäminen)

Laitteiden järjestelmänvalvojat (näytön sammuttaminen)

Mistä tahansa neljästä näytön reunasta on riittävä määrä eleitä. Toisin kuin niillä, sinulla on myös mahdollisuus asettaa pyyhkäisemällä tai kaksinkertaisesti napauttamalla eleitä tilapalkissa, aseta räätälöityjä toimintoja laitteistopainikkeisiin. Liipaisualue voidaan myös räätälöidä etsimään sitä. Ja rehellisesti sanottuna haluat leikkiä tällä asetuksella, koska oletuksena se näyttää kauhealta.

[Googleplay url = ””/]
Painovoima eleet

Painovoima eleet toimivat hiukan eri tavalla kuin muut eleisovellukset, ja se näyttää selvästi inspiroituneena Motorolan eleiden ottamisesta. Minkä tahansa Motorola -älypuhelimen uudempien versioiden käyttäjät ovat käyttäneet samanlaista ele -ominaisuutta, nimeltään Moto Ecestures. Sen sijaan, että todistaisit taiteelliset taitosi näytöllä, voit kääntää ranteesi yksinkertaisesti pitäessäsi puhelinta käynnistääksesi toiminnan.

Erilaisten oleminen tarkoittaa myös olemista perinteisesti, mikä voi lopulta hämmentää käyttäjiä. Onneksi Gravity Ecestures tarjoaa sinulle kattavan tutinnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *