Nykyään se lopulta poistetaan asteittain, että viisaat talon välineet ovat täällä jäädäkseen. Ääniohjattuista avustajista linkitettyihin termostaatteihin nämä laitteet tekevät elämästämme käytännöllisempiä ja tehokkaampia. Sen lisäksi, että innovaatio jatkaa etenemistä, on todennäköistä, että vielä edistyneempiä viisaita talon gadgetit saavat markkinoille tulevina vuosina.

Smarthome perusteet

Kodin automatisoimiseksi on paljon erilaisia ​​menetelmiä, mutta kaikki niihin kaikki sisältävät yleensä jonkin verran yhdistelmää kolmea asiaa: anturit, ohjaimet ja toimilaitteet. Anturit havaitsevat ympäristön muutokset, kuten onko ovi auki vai suljettu, onko huoneessa liikettä vai onko ikkuna rikki. Ohjaimet käsittelevät nämä tiedot ja valitsevat, mitä tehdä sille – esimerkiksi valon kytkeminen päälle, kun joku tulee huoneeseen tai kuulostaa hälytyksestä, kun ikkuna on rikki. Toimilaitteet ovat laitteita, jotka tuovat esiin ohjaimen ohjeet – esimerkiksi oven avaaminen tai sulkeminen tai valon kytkeminen päälle tai pois päältä.

Viisaan kodin hyödyt

Viisaan kodin, samoin kuin enemmän kuin enemmän ihmisiä, on monia etuja, jotka alkavat nähdä tämän tyyppisen talon automaation viehätysvoiman. Täällä on vain muutamia etuja, joista voit nauttia, kun sinulla on viisas koti:

Hallitse talosi mistä tahansa maailmasta. Olitpa töissä, lomalla tai vain asioiden suorittamisessa, voit aina pysyä linkitetyn talosi ja varmistaa, että mikä tahansa sujuva.

Lisääntynyt turvallisuus: Yksi viisaan talon ensisijaisista eduista on lisääntynyt turvallisuus, jonka se voi tarjota. Ominaisuuksilla, kuten oven lukolla, joita voidaan hallita etäyhteyden kautta, voit varmistaa, että talosi on aina turvallinen, vaikka et ole siellä.

Säästä rahaa energialaskuihin: Viisaan talon saaminen on vielä yksi upea etu on, että se voi auttaa sinua säästämään rahaa energialaskuihisi. Ominaisuuksien, kuten ohjelmoitavien termostaatien ja energiatehokkaiden laitteiden kanssa, voit vähentää energiankulutustasi ja säästää rahaa joka kuukausi.

Mukavuus: Viisas talo voi myös tarjota upean mukavuuden tarjouksen. Ominaisuuksilla, kuten ääniaktivoidut avustajat, voit hallita koko talosi vain äänelläsi. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse tuhlata aikaa painalluksella painikkeilla tai kytkimillä – voit vain kertoa avustajallesi, mitä vaadit ja se huolehtii muista.

Parannettu jälleenmyyntiarvo: Viimeinkin yksi viisaan talon parhaimmista eduista on, että se voi todella parantaa kiinteistön jälleenmyyntiarvoa. Koska ostajat ajattelevat asteittain taloja, jotka tarjoavat tällaisia ​​ominaisuuksia ja mukavuuksia, viisaan talon saaminen voi tehdä talostasi houkuttelevan mahdollisille ostajille ja auttaa sinua saamaan kiinteistösi parhaan dollarin.

Mitä voimme odottaa Wise House Gadgetsilta tänä vuonna?

Tässä on muutamia asioita:

Enemmän keinotekoista älykkyyttä: Kun tekoäly tulee edistyneemmäksi, viisas talon laitteisto päätyi vieläkin paremmin ymmärtämään tarpeitamme ja mieltymyksiämme. Esimerkiksi ääni-aktivoitu avustajasi voi odottaa mitä haluat, ennen kuin edes pyydät sitä.

Korkeampi yhteys: Voimme odottaa, että Wise House Gadgetit päätyivät vielä linkitettyinä tulevina vuosina. Tämä tarkoittaa, että he voivat olla vuorovaikutuksessa toistensa kanssa samoin kuin muiden kodin laitteiden, kuten turvajärjestelmäsi tai termostaatin kanssa. Tämä lisääntynyt liitettävyys tekee talostasi tehokkaamman ja kätevämmän.

Henkilökohtaisemmat kokemukset: Viisaat House Gadgetit jatkavat paljon paremmin räätälöimään tarjoamiaan kokemuksia. Esimerkiksi he voivat pystyä muuttamaan talosi lämpötilaa välittömästi kehon lämpötilan tai vuorokaudenajan perusteella.

Parannettu turvallisuus: Kun Wise House Gadgets päätyi suositumpaan, on todennäköistä, että näemme näiden laitteisiin kohdistuvien kyberhyökkäysten määrän vauhtia. Valmistajat kuitenkin jatkavat myös uusien turvaominaisuuksien luomista Wise House -laitteille. Joten vaikka hyökkäyksiä voi olla enemmän, myös laitteemme ovat paljon paremmin suojattuja.

Suur -Energian tehokkuus: Viisaat talon välineet voivat auttaa meitä säästämään energiaa sammuttamalla valot välittömästi, kun jätämme tilaa tai säätämällä termostaattia, kun emme ole kotona. Kun nämä laitteet päätyivät hienostuneemmaksi, he pystyvät tekemään vielä enemmän energiankulutuksen vähentämiseksi.

Nämä ovat vain muutamia monista menetelmistä, joista viisas talon laitteistot kehittyvät edelleen tässä että tulevina vuosina. Jokaisen uuden sukupolven laitteiden avulla voimme odottaa heidän päätyvänsä älykkäämpiin, toisiinsa ja tehokkaammiksi. Joten jos et vielä hyödynnä viisaita talon laitteita, nyt on aika aloittaa!

Tässä on 10 edullisinta viisasta talon laitetta, jota sinun tulisi pitää silmällä vuonna 2022:

Amazon Echo Dot

Tämä ääniohjattu Gnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *