automaattisen tyhjentämisen nykypäivän elämässä Google-tili on välttämätön yhteisö, jos olet aktiivinen digitaalimaailmassa. Se auttaa pitämään tietosi turvassa. Käytännössä kaikki sovellukset ja palvelut pyytävät linkittämään Google -tilisi siihen. Lisäksi se tekee digitaalisesta kokemuksestamme paremman käyttämällä tietoja henkilökohtaisista tiedoistamme, markkinointimainoksista jne. Joten nyt on aivan selvää, kuinka välttämätöntä siitä on tullut päivittäisessä elämässämme, kunnes olet joku, joka pysyy poissa digitaalimaailma. Mutta oletko koskaan ajatellut, mitä kaikille näille tiedoille tapahtuu, kun lopetat tilin käytön tai kuoleman jälkeen?

No, vaikka olet lopettanut Google -tilisi käytön, kaikki tietosi tallennetaan edelleen Google -palvelimeen. Siksi jokin muu osapuoli voi käyttää sitä myös väärin, jos he pääsevät tilillesi. Google on myös ottanut käyttöön tällaisten olosuhteiden välttämiseksi. Sen avulla voit päättää, mitä lopettaa Google -tililläsi, kun lopetat sen käytön. Joten tänään näemme, kuinka asentaa passiivinen tilinhoitaja Google-tilisi automaattiseen kaatopaikkaan.

Miksi sinun pitäisi auto poistamaan Google -tilisi

No, jos käytät sosiaalisen median palveluita tai kirjaudut muille alustoille, jotka koskevat useita muita asioita. Saatat olla tiedossa siitä, että kirjautumisen aikana he kysyvät enimmäkseen Google -tiliäsi. Siksi, kun linkität kaikki nämä tilit Google -tiliisi, alat vastaanottaa Gmail -viestejä, jotka sisältävät kaikki henkilökohtaiset tietosi, kuten salasanasi, käyttäjänimi jne. Google -tililläsi on paljon enemmän luottamuksellisia tietoja. Joten jos lopetat tilin käytön tai odotat, jos olet kuollut, mutta kaikki tietosi ovat edelleen Google -palvelimilla. Google pitää kuitenkin kaikki tietosi turvassa. Mutta entä jos joku onnistuu saamaan kaikki tietosi?

Lue myös: Kuinka poistaa Google Assistant -hakuhistoria

Nämä helpot asiat voivat johtaa myös valtaviin ongelmiin. Se voi satuttaa sekä sinua että perhettäsi. Joten, se on viisas toimenpide, jolla kaikki tietosi voidaan poistaa pysyvästi, kun olet lopettanut tilin käytön. Ja koska Google ei koskaan tyydytä käyttäjään, se tarjoaa sinulle myös vaaditun työkalun. Katso alla olevat vaiheet tietääksesi, kuinka voit todella sulkea Google -tilisi.

Kuinka auto poistetaan Google -tilisi

Google -auton poistaminen on helppo menettely. Koska markkinointimarkkinoija on markkinointiteollisuudessa, on hyvä nähdä, että Google antaa sinulle paljon vaihtoehtoja suojata tai poistaa Google -tilin palvelimilta. Tässä on nopea opas siitä, kuinka voit määrittää auton poistamisen Google -tileille.

1. Kirjaudu ensinnäkin Google -tiliisi vasemman puolen valikosta siirry kohtaan ‘Data & Mukauttaminen’.

2. Vieritä seuraavaksi vähän ja valitse “Tee suunnitelma tilillesi” -vaihtoehto.

3. Kun olet valinnut tilillesi suunnitelman, se ohjaa sinut passiivisen tilinhallinnan työkalun aloitussivulle. Napsauta nyt ‘Käynnistä’ -painiketta siirtyäksesi seuraavaan vaiheeseen.

4. Seuraavaksi Google pyytää sinua “asettamaan odotusajan”, jonka jälkeen tilistäsi tulee automaattisesti passiivinen. Odotusaikavaihtoehdot ovat sinulle kolme kuukautta, kuusi kuukautta, 12 kuukautta ja 18 kuukautta.

Lue myös: Kuinka käyttää Google Chromea kannettavana selaimena

5. Voit valita minkä tahansa niistä vaatimuksistasi riippuen. Esimerkiksi, jos haluat kolmen kuukauden ajanjakson vaihtoehdon, tiliäsi pidetään passiivisena kolme kuukautta sen jälkeen, kun olet lopettanut sen käytön. Google pyytää puhelinnumerosi ja sähköpostitunnuksen varmennusta ennen siirtymistä seuraavaan vaihtoehtoon.

6. Seuraavassa vaiheessa saat mahdollisuuden ilmoittaa monille kymmenelle henkilölle siitä, kun Google -tilistäsi tulee passiivinen. Napsauta sitten ‘Lisää henkilö’ ja kirjoita monien rakastettujen ja luotettavien sähköpostiosoite. Nämä ihmiset voivat käyttää Google -tietojasi; He voivat ladata kaikki tietosi kolmen kuukauden kuluessa.

7. Tämä vaihe on kuitenkin valinnainen, mutta jos haluat kertoa ihmisille, kun tilisi tulee passiiviseksi, on myös automaattinen järjestelmä. Sinun on vain napsautettava AutoReply -painiketta ostamassa sen määrittämiseksi.

8. Napsauta lopuksi ‘Kyllä, Poista passiivinen Google-tili’ -vaihtoehtoa tyhjentääksesi tilisi automaattisesti valitsemasi ajanjakson kuluessa sen jälkeen, kun se muuttuu passiiviseksi.

Lopuksi napsauta Vahvista Plan -painiketta tallentaaksesi kaikki asetukset. Tämä asettaa autotilin poistoprosessin, jos Google-tilisi pysyy aktiivisena.

Käärimistä

Lopuksi olemme käsittäneet kaikki vaadittavat tiedot syistä, tuloksista sekä vaiheet Google -tilisi poistamisesta. Toivomme, että tämä lyhyt artikkeli oli auttanut sinua poistamaan kaikki epäilyksesi. Suosittelemme myös, että käytät Googlen inaktiivista tilinhallinnan työkalua pysyäksesi hyvin ja turvallisena. Jos löysit tämän lyhyen artikkelin arvokkaana tai muuten, jos unohdimme jotain, ota meihin yhteyttä.

Lue seuraava: Kuinka poistaa merkityt laitteet Google Play Kaupasta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *